Käyttöideoita

Puupolku Puunympärys sopii erinomaisesti puiden ja pensaiden reunustamiseen. Se antaa pihalle viimeistellyn ilmeen ja helpottaa myös pihan hoitoa, sillä voit leikata ruohon siististi ja vaivattomasti ruohonleikkurilla, erillistä trimmausta ei tarvita. Puupolku Puunympärys pitää myös puun juureen laitetun katteen paikoillaan. Nurmikon leikkaaminen Puupolun vierestä on vaivatonta ja nopeaa. Polun reunoja ei tarvitse erikseen trimmata, vaan voit ajaa ne suoraan ruohonleikkurilla. Puupolku on myös helppohoitoinen. Puista tippuneet lehdet, neulaset tai nurmikon leikkuujätteet saa harjattua sujuvasti pois. Tarvittaessa voit pestä polun esimerkiksi painepesurilla.

Puupolulla rakennat helposti ja nopeasti polun esimerkikiksi saunalle, leikkimökille tai grillikatokseen. Voit rakentaa siitä myös suurempia patioita ja terasseja.

Vinkki! Mikäli pihassasi on trampoliini, kannattaa sille rakentaa polku suoraan esimerkiksi terassin ovelta. Lapset voivat kulkea polkua pitkin avojaloin tai sukkasillaan, eikä roskia kulkeudu sisälle tai trampoliinille jalkojen mukana.

Puupolun valmistuksessa käytetty painekyllästetty puu sekä ruostumattomat hakaset kestävät hyvin myös vedessä, joten Puupolku voi toimittaa myös laiturin virkaa. Jos rannassa on esimerkiksi terävää soraa, voi uimaan meneminen olla ikävää. Puupolkua pitkin matka saunasta veteen ja takaisin sujuu sukkelasti ja puhtain jaloin.

© Tukkuliike Kokkonen Oy 2012-14